امروزه در صنعت ساخت و ساز پیشرفت زیادی به وجود آمده و برای دکوراسیون داخلی و خارجی از مصالح متنوعی استفاده می شود. یکی از انواع مصالح مورد استفاده در این صنعت، شیشه است. این متریال که به طور گسترده ای در بخش های مختلفی به کار گرفته می شود در اشکال مختلفی موجود است. یکی از این اشکال، درب شیشه ای می باشد که به دلیل ایجاد نمایی شیک و مدرن این روزها از سوی متقاضیان با استقبال خیلی خوبی مواجه شده است. این نوع از درب ها ضمن جلوه بصری از استحکام و مقاومت بالایی هم برخوردار هستند. این درب ها علاوه بر نمای بیرونی در بخش داخلی ساختمان همانند سرویس بهداشتی و حمام نیز مورد استفاده قرار می گیرد. در ادامه این مطلب قصد داریم که قدری در مورد مزایا و معایب این درب ها صحبت نماییم و انواع آن را به شما عزیزان معرفی کنیم. چنانچه قصد خرید این نوع از درب ها را دارید برای کسب اطلاعات بیشتر پیشنهاد می کنیم تا انتها با جهان نما گلس همراه شوید.

خرید درب شیشه ای
همان طور که می دانید در زمان های گذشته از چهار چوب های فلزی و یا چوبی برای ساخت انواع درب و پنجره استفاده می کردند و امروزه نیز همچنان متریال اصلی هستند. این درب ها با وجود این که استحکام بالایی دارند اما آن طور که شایسته اند در نمای ظاهری و دکوراتیو ساختمان نقش ندارند. با توجه به پیشرفت هایی که در صنعت ساخت و ساز به وجود آمده متریال های دیگری همچون شیشه نیز به بازار عرضه شده که این روزها از سوی مردم بسیار مورد توجه قرار گرفته اند. این بازار مصرف بالا و استقبال خوب موجب شده تا کم کم جایگزینی برای درب های آهنی و یا چوبی باشند.
در شیشه ای دارای بدنه ای کاملا شیشه ای است و از نظر ظاهری نیز در طرح و مدل های گوناگونی به بازار عرضه می گردد. همچنین از نظر نحوه باز و بسته شدن به دو صورت اتوماتیک و دستی می باشد. بنابراین با توجه به تنوع، در هنگام خرید درب شیشه ای خریداران باید از اطلاعات کافی در این زمینه برخوردار باشند. خرید همچنین باید در شرکت های معتبر انجام بگیرد تا در صورت لزوم بتوان از خدمات پس از فروش و گارانتی آن استفاده کرد.

مزایای استفاده از درب شیشه ای
درب های شیشه ای به دلیل ویژگی های خاص و کاربردی که دارند از مزایای بی شماری برخوردار هستند که در ادامه به ذکر پاره ای از آن ها خواهیم پرداخت:
درب های شیشه ای سکوریت و لمینت به دلیل ساختار مستحکمی که دارند از مقاومت بالایی در برابر ضربه و فشار برخوردار هستند. مقاومت این نوع از شیشه ها 7 برابر بیشتر از شیشه معمولی است.
درب های شیشه ای برخلاف درب های چوبی پوسیده نمی شود و یا در تماس با آب ورم نمی کند.
درب های شیشه ای بر عکس درب های آهنی تحت تاثیر فرایندهای شیمیایی دچار زنگ زدگی و خوردگی نمی شود.
فریم های در شیشه ای از پایداری مناسبی در برابر نفوذ حشرات و موریانه برخوردار است.
درب های شیشه ای به خوبی نور را از خود عبور می دهند از این رو برای مکان هایی که از نظر نوری ضعیف هستند می تواند گزینه ای ایده آل باشد.
درب های شیشه ای از نظر جلوه بصری ظاهری بسیار زیبا و مدرن دارند به همین دلیل به طور گسترده ای برای زیبا سازی و نمای ساختمان مورد استفاده قرار می گیرند.

معایب درب شیشه ای
درب شیشه ای با وجود این که از مزایای بی شماری برخوردار است اما دارای یکسری معایب نیز می باشد. در شیشه ای حریم خصوصی ندارد از این رو برای منازل مسکونی کمتر مورد استفاده قرار می گیرد. از دیگر مشکلات آن می توان به نظافت و تمیزکاری مداوم آن اشاره کرد. شیشه در هر صورت ماده ای شکننده به حساب می آید و در مقایسه با آهن و یا چوب مقاومت پایین تری در برابر ضربات وارده دارد.
انواع درب شیشه ای
همان طور که اشاره نمودیم در شیشه ای از تنوع در طرح و مدل برخوردار است. از مهمترین انواع در شیشه ای بر اساس شکل ظاهری، کاربری، زیبایی، مقاومت و … می توان اشاره ای به موارد زیر نمود:
-
درب شیشه ای ریلی
یکی از رایج ترین و پرمصرف ترین انواع در شیشه ای می توان به نوع ریلی اشاره کرد. این نوع از درب ها در بازار به درب های کشویی و اسلایدینگ نیز شهرت دارند و به دلیل این که فضای کمی را اشغال می کنند برای مکان هایی که فضای دسترسی پایین تری دارند مورد استفاده قرار می گیرند. این نوع از درب ها برای نصب پنل شیشه ای تنها به یک فضا نیاز دارند که معمولا همان کنار درب است. با توجه به کاربردی بودن این نوع از درب ها در مکان ها متعددی همچون بیمارستان، بانک و مراکز تجاری نصب می شوند. در شیشه ای ریلی در انواع تک لنگه متحرک، یک لنگه ثابت و دو لنگه متحرک و همچنین دو لنگه ثابت و دولنگه متحرک موجود است. همچنین این نوع از درب ها به سه صورت فریم دار، فریم لس، توکار و روکار قابلیت اجرا دارند. در شیشه ای ریلی با طراحی خاص و حرفه ای که دارد بسیار زیبا و خوش فرم می باشد به همین دلیل به طور گسترده ای برای جلوه بصری ساختمان مورد استفاده قرار می گیرد.
-
درب شیشه ای لولایی
از دیگر انواع در شیشه ای پرکاربرد می توان به نوع لولایی اشاره نمود. در مکان هایی که فضای کافی برای باز و بسته شدن درب وجود دارد از در شیشه ای لولایی استفاده می شود. این نوع از درب ها معمولا فضایی 90 درجه ای را اشغال می کنند. بیشترین استفاده از این مدل درب برای ساختمان های اداری، مغازه، فروشگاه، اتاق، حمام و … است. در شیشه ای لولایی همانند ریلی از نظر کارکرد می توانند به صورت اتوماتیک و یا دستی باز و بسته شود. درب های لولایی اتوماتیک مجهز به تجهیزاتی همانند چشمی هستند از این رو بدون دخالت نیروی دست، درب به طور خودکار باز و یا بسته می شود. این نوع از درب ها می توانند به صورت تک لنگه و یا دو لنگه نصب شوند. در شیشه ای لولایی از نظر یراق آلات، طرح و … نیز متنوع می باشد.
-
درب شیشه ای تلسکوپی
از دیگر درب های شیشه ای پرمصرف در صنعت ساخت و ساز می توان نوع تلسکوپی را نام برد. این مدل از درب به دلیل عملکرد سریع و آسانی که دارد در بازار کشورمان بسیار محبوب و پرطرفدار است. از آنجایی که قابلیت بازشوندگی بالایی دارد برای مکان هایی با میزان ترافیک و تردد بالا به کار گرفته می شود. درب تلسکوپی می تواند به صورت لنگه ثابت و یا متحرک باشد.

-
درب شیشه ای اتوماتیک مثلثی
عملکرد این نوع از درب های شیشه ای همچون درب های کشویی و تلسکوپی است. اما با این حال تفاوت هایی بین این نوع درب ها نیز وجود دارد از جمله، دو لنگه درب مثلثی نسبت به یگدیگر با حالتی زاویه دار باز و بسته می شوند. درب مثلثی به دلیل داشتن جلوه بصری خاص، برای مکان هایی که زیبایی نمای آن ها از اهمیت بالایی برخودار است مورد استفاده قرار می گیرد. به طور کلی این نوع از درب های شیشه ای در مکان هایی نصب می شوند که امکان درب کشویی و یا تلسکوپی وجود نداشته باشد.
-
درب شیشه ای گردان
این نوع از درب ها که بیشتر برای وردی بانک ها و ادارات تعبیه می شوند از چند لنگه تشکیل شده اند. لنگه ها در درون یک استوانه ای قرار گرفته اند و حول میله ای با حالتی کاملا یکنواخت به چرخش درمی آیند. این نوع از درب های شیشه ای اگر به صورت اتوماتیک باشند با کمک سنسور و چشمی های نصب شده می توانند حضور فرد را تشخیص دهند و خیلی سریع به چرخش در آیند.
-
در شیشه ای اسپایدری
یکی از به روزترین و مدرن ترین انواع در شیشه ای، نوع اسپایدری است. این نوع از درب به دلیل برخورداری از ظاهری زیبا و همچنین مقاومت بالا بسیار مورد توجه قرار گرفته است. درب اسپایدری بسته به نوع محیط، ضخامت متفاوتی دارد. همچنین می تواند به دو صورت تک لنگه و یا دو لنگه باشد.

-
در شیشه ای توکار
یراق آلات در شیشه ای می تواند به صورت روکار و یا توکار نصب شود. نوع توکار در بین کاربران از محبوبیت بالاتری برخوردار است. روش توکار را می توان برای انواع در شیشه ای اعم از ریلی، لولایی و اسپایدری پیاده سازی کرد. در این روش یراق آلات درب به صورت کاملا حرفه ای در سقف، دیوار، کناف و … نصب می شوند تا غیر قابل دید باشند.

قیمت در شیشه ای
یکی از آیتم های تاثیر گذار در انتخاب نوع در شیشه ای، توجه به قیمت است. قیمت در شیشه ای تحت تاثیر فاکتورهای مختلفی همچون ابعاد درب، نوع فریم (استیل یا آلومینیوم)، نوع شیشه، برند تولید کننده، رنگ پروفیل چهار چوب، هزینه حمل و نقل، سکوریت یا نیمه سکوریت و … متفاوت می باشد. به عنوان مثال هر چه که ابعاد در شیشه ای بزرگتر باشد قیمت نهایی آن هم بیشتر خواهد بود. همچنین کیفیت نوع شیشه به کار رفته بر روی نرخ آن تاثیر مستقیم می گذارد. از این رو افراد با توجه به میزان بودجه ای که دارند می توانند یک در شیشه ای مناسب را خریداری کنند.

سفارش در شیشه ای در تهران
چنانچه تصمیم به استفاده از این درب ها برای ورودی ساختمان، پارکینگ، حمام و … گرفته اید، متناسب با بودجه ای که دارید می توانید کاربردی ترین نوع درب را خریداری کنید. در همین راستا، جهان نما گلس با سال ها تجربه و تخصص در زمینه فروش انواع در شیشه ای، خدمات خود را به مشتریان در سرتاسر کشور ارائه می دهد. از این رو برای سفارش این درب ها در تهران می توانید با بخش فروش این شرکت تماس برقرار نمایید.